torstai 3. helmikuuta 2011

Amsterdam

Tulin tänään Amsterdamista Leuveniin. Vihdoin netti toimii ja kaikki on kunnossa. Leuvenia en vielä ole kunnolla nähnyt, mutta Amsterdam oli aivan ihana!

Oli ihanaa olla kaupungissa, joka on niin vapaa ja avoin uusille vaikutteille. Vaikken itse ole kasvissyöjä, oli kasvisruokavalioon todella panostettu melkein jokaisessa ravintolassa. Vegevaihtoehtoja ja jopa vegaanivaihtoehtoja oli paljon enemmän kuin Helsingissä. Kaupoissa luomutuotteet olivat järkeviä ja melkein samanhintaisia kuin muutkin tuotteet. Tytöt ikkunassa ja coffeeshopit ympäri kaupunkia eivät edes kääntäneet paikallisten päätä. Ja pyöriä oli yllättävän paljon ja niillä pyöräiltiin joka paikkaan työvaatteissakin: ei mikään ihme että paikalliset pysyvät hoikkina!

Miksi tehdä asioista sen vaikeampia kuin ne ovat? Haluan ehdottomasti takaisin Damiin, jossa kaikki tuntui mutkattomalta ja ihmiset mukavilta. Oli todella hyvä idea poiketa reissulta ja hyvää seuraa mukana :)

1 kommentti:

  1. <3. Frankfurt ei ollu yhtä ihana paikka mut kofeeiniton vanillasoijalatte oli halvempi ku Damis. Nyt koomaan Bernis ja yritän saada tolkkua pyykkikasaa. Nähään<3!

    VastaaPoista