perjantai 11. helmikuuta 2011

Orientointi

Vihdoin orientoinnit on alkaneet ja pääsee kommunikoimaan muiden vaihtareiden kanssa! Tai mun osalta se kommunikointi on lähinnä köhimistä kun kurkku on kipeä, mutta yritän koko ajan juoda teetä ja syödä pastilleja ja purkkaa ja ottaa rennosti lämpimissä vaatteissa. Olisi tosi tylsää nyt tulla kunnolla kipeeksi kun on niin paljon tehtävää ja nähtävää.

Kaikesta huolimatta oon pysynyt mukana ihan hyvin ja meillä on täällä jo oma porukka, johon kuuluu italialainen tyttö, italialaisia poikia ja puolalainen poika. Kaikki on tosi mukavia, eikä kenenkään englanti ole täydellistä niin ei tartte miettiä virheitä ollenkaan. Eilen luentojen ja puuduttavan kaupunkikierroksen jälkeen mentiin puolalaisen jätkän kämpille tekemään aitoa italialaista pasta carbonaraa. Sairaan hyvää! Ja pidettiin iltaa varten pre-party puolalaisin ja suomalaisin juomin höystettynä :D

Baari, johon mentiin illalla oli ihan täynnä. Siellä oli enemmän tuttuja, joihin oltiin päivällä törmätty, kuten ryhmä kanadalaisia ja amerikkalaisia opiskelijoita, joitten kanssa juteltiin enemmän kaupunkikierroksella. Oli tosi hauska ilta. Aamulla sain kuulla, että italialaiset ei oikeen kestäneet vodkaa. Heillä oli aika jähmeä olo kuulemma.

Täällä olisi mahdollisuus opiskella flaamia, mutta en ole vielä ihan varma haluanko, sillä sen sijaan olisi varmaan järkevämpi panostaa saksaan, englantiin tai ranskaan, joita tarvitaan paljon enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti