tiistai 8. helmikuuta 2011

Kevät

Huomaa, että ystävänpäivä on tulossa. Leipomoissa myydään vaikka mitä söpöjä kakkuja :)
Ihana aamu tänään. Heräsin kaikessa rauhassa ja söin tukevan aamiaisen. Ulkona oli niin valoisaa ja aurinkoista, että teki mieli lähteä lenkille. Vuokrasin eilen pyörän, jolla pääsee nopeasti Sportticentteriin. Sillä olikin ihana viilettää tuolla kirpeässä ilmassa ja katella ympärilleen. Pyöräily on täällä helppoa, kun saa kaikessa rauhassa körrötellä autojen seassa. Monet muutkin olivat huomanneet, että tänään on erityisen kaunis päivä, sillä Finnish Track oli aika kansoitettu. Sopu sijaa antaa, ja kaikkein parasta onkin, että lenkkeilijöitä oli monentasoisia, nopeista spurttailijoista kävelijöihin.
Lenkkipolun varrelta<3
Täällä on kevät jo ihan tulossa. Vaihdoin kevättakkiinkin jo! Ilma on raikasta ja kepeää, päivät suhteellisen pitkiä. Illalla on pimeää, mutta silloin kaupunki syttyy kunnolla eloon kaikkine ravintoiloineen. Jotenkin itse olen ihan fiiliksissä tästä valosta ja lämmöstä ja kiinnitän huomiota kaikkiin söpöihin pikkujuttuihin. Vielä on pari päivää aikaa katsella, kun orientointi alkaa vasta ylihuomenna. Tänään meillä on tarkoitus mennä alakerran tytön kanssa syömään illallista, mikä onkin hyvä, sillä en ole vielä testannut paikallisia rafloja, kun olen halunnut kokeilla kaikkia mielenkiintoisia tuotteita ja halpoja vihanneksia kaupasta. Ja tosi kiva saada seuraa!
Enimmäkseen sisustustavaroihin keskittyneessä kaupassa Hemassa myydään kaikenlaista söpöä.

4 kommenttia:

  1. Olispa täälläkin kevät! Täällä on vaan märkää, kylmää ja inhottavaa :/ Meinasin kaatua miljoona kertaa eilen, esim juna-asemalla aika mielenkiintonen luisu ja kerran sitten kaaduinkin :P

    Millon tuut skypeen?
    T: Johku

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on kevät. Oon istunu kahvilois ulkona ja tänää meni varmaa pari tuntia eri puistojen penkeillä <3. Mut lumi on kanssa niin nättiä.

    VastaaPoista
  3. Nam mitä kakkuja. Täällä ovat kukat vielä uinumassa valtavan lumikinoksen alla. Jos hurjastelet kovaa sillä polkupyörällä tarviset kypärän. t. Äiti

    VastaaPoista