keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pääsiäisloma alkaa

Ajan kulua on jotenkin vaikea käsittää. Oon ollut täällä kohta kaksi kuukautta, mutta tuntuu että olisin vasta saapunut Leuveniin. Tottakai kaupunki on tutumpi ja on helppo kävellä eksymättä toisin kuin silloin kun saavuin. Ystäväpiirit on muodostuneet ja lempikahvilakin löytynyt. Silti toivoisin välillä että pystyisin pysäyttämään ajan: nyt on jo ensimmäinen lomaperiodi alkamassa, jonka jälkeen todella pitää alkaa kunnolla opiskelemaan.

Tällä hetkellä on haikea fiilis, sillä suurin osa kavereista on lähdössä pois, joko kotiin tai kiertelemään Eurooppaa. Kymmenen minuutin päästä meillä alkaa viimeinen yhteinen illallinen ja huomenna alkavat mun tärkeimmät Leuven-ihmiset lähtemään. Onneksi suunnitelmissa on nähdä muutamaa "vanhaa" suomalaiskaveria täällä keskieuroopassa :) Oikeestaan tänne jää vain yksi parempi kaveri, mutta ainakin on enemmän aikaa kirjoittaa tutkielmaa, jonka pitäisi olla valmis hetikohta loman päättyessä. - Ja ehkä sitten on enemmän aikaa päivittää tätä blogiakin.

En ole kirjoittanut sanaakaan esimerkiksi Pariisista, jossa olin kahden muun tytön kanssa. Oli ihana reissu ja tavattiin siellä muita amerikkalaisia vaihtareita sekä mun ranskailainen tuttava, joka tuli moikkaamaan meitä parin päivän ajaksi Lille-nimisestä ranskalaisesta kaupungista. Ehdottomasti haluan vielä kaupunkiin takaisin, ja ruotsalainen vaihtarityttö, joka oli kaupungissa poikaystävänsä kanssa sanoi, että paikka on aivan täydellinen  pariskunnille. Ehkä seuraavan kerran sitten miesseurassa :D

Täällä on tänään ollut yli 20 astetta lämmintä ja olin ulkona lukemassa tenttikirjaa ja ottamassa aurinkoa shortseissa, topissa ja ballerinoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti