sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lomaa :)

Aah, on ollut aivan ihana viikko taas. Nyt on tullut otettua aika chillisti, hengailua, kahviloita, yhteisiä illallisia ja urheilua. Hmm tottakai bailausta myös. Yksi hauskimmista illoista tuli koettua tällä viikolla, aivan mahtavaa fiilistelyä! Nyt kun mun parhaat buddyt melkein kaikki ovat poissa, oli hauskaa löytää taas uusi sieluntoveri, jonka kanssa oli tosi kiva tanssia sekoboltsityyliin :D Haha joskus pitää olla vähän sekopää.

Opiskelu kuuluu myös aikatauluihin, ja nyt olen panostanut enemmän kuin ennen kun kerran aikaa on. Teen mielenkiintoista case-studya Benettonin mainostuksesta koskien paria keissiä Saksassa ja miten tämä liittyy ihmisarvon kunnioittamiseen, vapaaseen liikkuvuuteen, yleiseen moraaliin ja sisämarkkinoihin. On mielenkiintoista huomata miten eri tavalla mainostuskieltoa perustellaan ja miten mainostuksenvapauteen yleensä suhtaudutaan eri maissa. Odottelen sähköpostia professorilta mutta tuntuu etten ikinä saa vastausta. Pitää kohta alkaa pommittamaan sähköposteilla. Itse olen kyllä sitä mieltä, että osa Benettonin mainoksista menee pikkaisen liian pitkälle vaikka ilmaisunvapaus hyvä juttu onkin.

Nyt vain odotellaan uutisia Suomen vaaleista. Ennakkoäänten mukaan aikamoinen nousu perussuomalaisilta, mutta katsotaan kuinka käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti