perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kesä

Täällä on aivan ihanan lämmintä, nyt 25 astetta vaikka kello on jo kuusi illalla. Eilen kävin hyvässä seurassa botanic gardenissa. Hahaa löysin kuusen ja männyn jopa :)





sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lomaa :)

Aah, on ollut aivan ihana viikko taas. Nyt on tullut otettua aika chillisti, hengailua, kahviloita, yhteisiä illallisia ja urheilua. Hmm tottakai bailausta myös. Yksi hauskimmista illoista tuli koettua tällä viikolla, aivan mahtavaa fiilistelyä! Nyt kun mun parhaat buddyt melkein kaikki ovat poissa, oli hauskaa löytää taas uusi sieluntoveri, jonka kanssa oli tosi kiva tanssia sekoboltsityyliin :D Haha joskus pitää olla vähän sekopää.

Opiskelu kuuluu myös aikatauluihin, ja nyt olen panostanut enemmän kuin ennen kun kerran aikaa on. Teen mielenkiintoista case-studya Benettonin mainostuksesta koskien paria keissiä Saksassa ja miten tämä liittyy ihmisarvon kunnioittamiseen, vapaaseen liikkuvuuteen, yleiseen moraaliin ja sisämarkkinoihin. On mielenkiintoista huomata miten eri tavalla mainostuskieltoa perustellaan ja miten mainostuksenvapauteen yleensä suhtaudutaan eri maissa. Odottelen sähköpostia professorilta mutta tuntuu etten ikinä saa vastausta. Pitää kohta alkaa pommittamaan sähköposteilla. Itse olen kyllä sitä mieltä, että osa Benettonin mainoksista menee pikkaisen liian pitkälle vaikka ilmaisunvapaus hyvä juttu onkin.

Nyt vain odotellaan uutisia Suomen vaaleista. Ennakkoäänten mukaan aikamoinen nousu perussuomalaisilta, mutta katsotaan kuinka käy!

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pääsiäisloma alkaa

Ajan kulua on jotenkin vaikea käsittää. Oon ollut täällä kohta kaksi kuukautta, mutta tuntuu että olisin vasta saapunut Leuveniin. Tottakai kaupunki on tutumpi ja on helppo kävellä eksymättä toisin kuin silloin kun saavuin. Ystäväpiirit on muodostuneet ja lempikahvilakin löytynyt. Silti toivoisin välillä että pystyisin pysäyttämään ajan: nyt on jo ensimmäinen lomaperiodi alkamassa, jonka jälkeen todella pitää alkaa kunnolla opiskelemaan.

Tällä hetkellä on haikea fiilis, sillä suurin osa kavereista on lähdössä pois, joko kotiin tai kiertelemään Eurooppaa. Kymmenen minuutin päästä meillä alkaa viimeinen yhteinen illallinen ja huomenna alkavat mun tärkeimmät Leuven-ihmiset lähtemään. Onneksi suunnitelmissa on nähdä muutamaa "vanhaa" suomalaiskaveria täällä keskieuroopassa :) Oikeestaan tänne jää vain yksi parempi kaveri, mutta ainakin on enemmän aikaa kirjoittaa tutkielmaa, jonka pitäisi olla valmis hetikohta loman päättyessä. - Ja ehkä sitten on enemmän aikaa päivittää tätä blogiakin.

En ole kirjoittanut sanaakaan esimerkiksi Pariisista, jossa olin kahden muun tytön kanssa. Oli ihana reissu ja tavattiin siellä muita amerikkalaisia vaihtareita sekä mun ranskailainen tuttava, joka tuli moikkaamaan meitä parin päivän ajaksi Lille-nimisestä ranskalaisesta kaupungista. Ehdottomasti haluan vielä kaupunkiin takaisin, ja ruotsalainen vaihtarityttö, joka oli kaupungissa poikaystävänsä kanssa sanoi, että paikka on aivan täydellinen  pariskunnille. Ehkä seuraavan kerran sitten miesseurassa :D

Täällä on tänään ollut yli 20 astetta lämmintä ja olin ulkona lukemassa tenttikirjaa ja ottamassa aurinkoa shortseissa, topissa ja ballerinoissa!