tiistai 8. maaliskuuta 2011

PongPong

Eilen olin maailman hauskimmalla jumppatunnilla! Olen siis ostanut jäsenyyden yksityiselle klubille, koska siitä huolimatta että yliopiston sali on ihan mukava vaikkakin melkein aina liian täyteen ahdettu, sen ryhmäliikuntatunnit eivät miellytä. En saa niissä hikeä pintaan eikä ole mitään järkeä mennä kauas sportticentterille vaan fiilistelemään: "Jes, nyt mä olen täällä, mun on pakko olla tosi urheilullinen!". Yksityiset salit täällä ei ole mitenkään erityisen kalliita eikä niihin tarvitse sitoutua kuukausijäsenyydellä. En edes uskaltaisi solmia suoraveloitussopimusta flaamiksi :D Sali on todella mukava, jäsenyyteen sisältyy personal trainig programme, saunaosasto, solarium ja ilmainen DVD-elokuvien lainaamisoikeus kahdeksi päiväksi.

Tämä jumppatunti oli siitä erikoinen, että siinä käytettiin TRAMPOLIINEJA! Siitä on ihan hirveä pitkä aika kun viimeksi pompin sellaisella ja olin innoissani kuin pieni lapsi. Koko ajan pomppiminen ja liikkeessä pysyminen oli yllättävän rankkaa varsinkin kun pitäisi pysyä musiikin rytmissä. Tunti oli muuten ihan kuin tavallinen ryhmäliikuntatunti, mutta siinä oli trampoliini välineenä. Olin aika yllättynyt mitä kaikkea tavallisella trampalla voi tehdä, mukaanlukien rintalihakset :) Muutenkin tykkään hirveästi ryhmäliikuntatunneista täällä: niissä on usein hyvä meininki tärkeämpää kuin hikinen puurtaminen, mutta silti tulee tehtyä kunnon harjoitus. Eilenkin muutama salin puolen kundi tuli vaan jammailemaan sinne meidän salin ulkopuolelle. Pitää vielä kokeilla ainakin erikoiselta kuulostavaa Aquagym-tuntia uima-allasosastolla!

Karnevaalikamaa, hyöhenpuuhkasta irtosi sulkia koko ajan.
Eilen meillä oli hauskat karnevaalikekkerit, minne jokainen toi jotan syötävää ja pukeutui hassusti. Yhdellä tytöllä oli aivan mahtava afro! Itse tein vaahtokarkkeja, jotka oli dipattu sulatettuun suklaaseen ja sitten kieritetty kookoshiutaleissa. Pariksi tunniksi jääkaappiin ja tadaa -herkku on valmis. Kannattaa kokeilla, kaikkein hauskinta on tekovaihe, kun aina muutama karkki silloin tällöin jotenkin salamyhkäisesti menee "pieleen" ja se on tietenkin pakko syödä ..ja suklaan sekä vaahtokarkkien laatua pitää tarkkailla kaiken aikaa ;D Kanadalainen sokerinen jälkiruokakakkuleivos oli aivan mahtavaa, ruotsalaiset olivat tuoneet lihapuollia ja purkkisilakoita, italialaiset pizzaa. Paikalla oli vaikka mitä herkkuja mutta kaiken huippu oli yltiösweet jälkiruoka joka vaikutti mielestäni sulatetulta suklaalta karamellikastikkeen kera. NAMMM...
Sweet and sugar - haha tossa on vain pieni osa koko annoksesta!